Klik her for at udskrive

Ring / sms og bestil tiD. Michelle Jensen

TELEFON: 22 87 55 79
Svarer jeg ikke, kan jeg være optaget af en kunde.
Læg venligst en besked, så ringer jeg dig op, så snart jeg kan.

                Telefontid: 9-17 på hverdage

Du kan også kontakte mig ved at:

>> Send mig en e-mail

>> Gå til kontaktsiden

Via Facebook

Priser frisør

HÃ¥rvask: Fra   75 kr.
Dameklip incl. føntørring FRA 395 kr.
Herreklip 275 kr.
Børn alt efter alder* FRA 125 kr.
Lyse striber FRA 325 kr.
Vipper og bryn farvet/rettet 195 kr.
Langthårsopsætning pr. time 500 kr.
Søn/helligdage tillæg pr. time 200 kr.

* Fra konfirmationen er man voksen

Rabat ordninger:  10% i rabat, nu allerede ved 2 personer på samme adresse og samme stol, hvoraf mindst en skal være voksen.

Rabat ordningerne kan ikke kombineres

Transport zoner:
Se mere her 

Firmatilbud: Se mere her

Frisør - Din lokale mobile frisør i Favrskov

Er du dårligt gående, ramt af sygdom, på barsel eller har du bare lyst til at blive forkælet derhjemme? Hos Mobil-Velvære kan du få frisøren hjem til dig selv – lige til døren. 

Jeg tilbyder hårvask, kure, klipning og styling til alle aldre, farvning, lyse striber i alle afskygninger, permanentkrøl, samt farvning af bryn og vipper + tilretning af bryn (med blad, pincet eller voks). Derudover tilbyder jeg langthårsopsætning og makeup. Jeg har været frisør siden 1999, og har siden da fulgt med i tidens trends inden for hårmode.

Rent praktisk sørger jeg for at beskytte gulvet, ligesom jeg naturligvis støvsuger og rydder op bagefter. Jeg kan desuden selv medbringe stol og spejl – det eneste du skal gøre, er bare at nyde din frisørbehandling.

Bliv klar til festen – derhjemme

Du kan få lavet langthårsopsætning, brudefrisering og konfirmationshår derhjemme – om det så er kl. 7 søndag morgen. Jeg kan i ro og mag style hovedpersonens look perfekt til den store dag, mens resten af familien får styr på de sidste detaljer – eller bare slapper af inden det går løs. Skal der gøres ekstra ud af makeuppen, sørger jeg også for det.

Til polterabend er her en unik mulighed for at forkæle den kommende brud. Jeg kommer ud og styler den kommende brud og evt. hendes veninder, så alle er klar til en uforglemmelig dag.

Velvære med vennerne


Forkælelse og velvære bliver bare bedre af at blive delt. Derfor vælger mange at samle en flok veninder til et hår-party med mødregruppen, kollegaerne, naboerne eller tøseklubben. Så kommer jeg forbi og klipper, styler, lægger make up – eller deler ud af gode råd til styling af håret og en fl makeup. Det er helt op til jer, hvad I kunne tænke jer. Det er et anderledes og hyggeligt alternativ til de gængse demonstrationsaftener.

Jeg kommer også gerne ud til herrelogen og klipper og giver gode råd om herrestyling.

Er I 2 personer eller derover, kan i desuden få grupperabat – se prisliste.

Klipning på institutioner

På plejehjem, bosteder, hospital m.m. kommer jeg ud og klipper patienter og beboere i deres vante omgivelser. Det sparer beboere og patienter for en anstrengende tur ud af huset, og giver personalet bedre tid til andre opgaver.