Klik her for at udskrive

Ring / sms og bestil tiD. Michelle Jensen

TELEFON: 22 87 55 79
Svarer jeg ikke, kan jeg være optaget af en kunde.
Læg venligst en besked, så ringer jeg dig op, så snart jeg kan.

                Telefontid: 9-17 på hverdage

Du kan også kontakte mig ved at:

>> Send mig en e-mail

>> Gå til kontaktsiden

Via Facebook

FRISØR i Favrskov HJEMMESIDE UNDER OMBYGNING PGA. EJERSKIFTE :-)

Velkommen hos Mobil-Velvære V/ Michelle Jensen

Mobil-Velvære er en frisør service i Hammel, som er en smule utraditionel. Jeg kommer nemlig ud til dig som frisør på det tidspunkt som passer dig. (Lørdag, Søndag og aftener kun ved særlig aftale - og book i god tid, da der er rift om tiderne)

Mit motto er: Tid til dig. Når jeg kommer ud til dig, tager jeg mig tid til hårplejen og den forkælelse og gode stemning, der følger med. Og fordi jeg tager frisørsaksen med slipper du samtidig for transporttid.

Jeg tager bl.a. ud til familier og klipper. På den måde sparer familien en masse tid, og mens jeg klipper jer en ad gangen, kan resten af familien slappe af derhjemme.

Institutioner kan også få besøg. Selvom man er gangbesværet eller sengeliggende, kan man sagtens nyde en klipning. Samtidig slipper man for en anstrengende tur ud af huset.

Du kan få mig på besøg, uanset om du er privat, firma eller institution. Dog har jeg været nødt til at indskrænke mit område til Hammel + max 10 km. Nuværende kunder længere væk betjenes selvfølgelig stadig.

Gavekort til frisør

Hos mobil velvære kan du også købe et gavekort til en frisørbehandling. 

Ring til mig, eller send en e-mail med info om hvilket beløb du ønsker, at gavekortet skal udstedes på. Derefter overfører du beløbet til konto nr: 6110 0008050538 / Mobilepay til 22875579 - husk, at skrive dit navn i forbindelse med overførslen. Så snart betalingen er gået igennem, sender jeg gavekortet til dig.

>> BESTIL GAVEKORT HER